Välj en sida

Fönster Nässjö

Bygg-Magnus Stallprodukter – fönster Nässjö

Om oss

Vi på vänder oss både till privata kunder och företag och alla våra städtjänster utförs på ett effektivt och noggrant vis med miljövänliga rengöringsprodukter.

Vår målsättning

Vår målsättning har alltid varit att kunna leverera ett mycket högkvalitativt resultat till våra kunder. Det är också viktigt att det känns prisvärt.

Varför välja oss?

Tack vare vår mindre skala har vi möjlighet att vara mer anpassningsbara och flexibla. I kombination med detta får du alltid en personlig service i toppkvalité!

Kompetens

Våra snickare är utbildade och auktoriserade att utföra de tjänster som vi erbjuder till dig. Detta är givetvis oerhört viktigt för att du ska kunna känna dig trygg.

Nöjda kunder

Vår främst målsättning är att alla våra kunder ska känna en trygghet när de anställer oss. Därför avslutar vi aldrig ett projekt innan du som kund är 100% nöjd.

Vi hjälper dig med nya fönster

När du i Nässjö behöver hjälp med fönster, då har du kommit helt rätt! Vi erbjuder det mesta när det kommer till fönstermontage och vi har många olika slags fönster, det finns någonting för alla personers tycken och smak. 

Utöver det här med fönster så erbjuder vi många andra tjänster som skräddarsys utifrån just hur dina behov ser ut. Läs mer om våra tjänster HÄR.

Som namnet föreslår så kan vi även hjälpa dig med stallprodukter. Vår vanligaste förfrågan är hästhinder.

Certifierad kvalitetspartner

Bygg-Magnus Stallprodukter är är en s.k. Certifierad Kvalitetspartner via kvalitetspartner.se

Anlita vårt byggföretag i Nässjö

Som kund är du alltid trygg när du väljer Bygg-Magnus Stallprodukter som din snickare. Vi utför regelbundet allt ifrån enklare uppdrag till nyproduktion av hus för Vimmerbyhus.

Ring oss på 070 – 695 93 19

Fönster Nässjö

Bygg-Magnus Stallprodukter   |  Norra Sonarp 3  |  571 93 Nässjö  |  070 – 695 93 19  |  byggstallprodukter@gmail.com